Acer Chromebook

Acer heeft sinds de introductie van de Chromebook al behoorlijk wat modellen op de markt gebracht. Bij de keuze voor een Chromebook is een Acer Chromebook dan ook een interessante keuze. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de modellen van Acer die momenteel interessant zijn om te bekijken.

Acer Chromebook 11Acer Chromebook 11

Dit is de juiste Chromebook als je naar een klein formaat op zoek bent en niet teveel wilt uitgeven. Deze laptop bevat uiteraard niet de beste mogelijkheden, zoals een Full HD scherm. Wel bevat deze Chromebook over een goed toetsenbord & trackpad en een uitstekende batterijduur. Bovendien heeft het uiterlijk, ondanks het plastic gehalte, iets leuks. Meer over de Acer Chromebook 11

Acer Chromebook R11Acer Chromebook R11

Ook de Acer Chromebook R11 is een laptop met een scherm van 11 inch. In tegenstelling tot het vorige model beschikt deze versie over een scherm tot 360-graden draaibaar is. Hierdoor is de laptop ook in tablet stand te gebruiken. Ook de Acer Chromebook 11 is voor een leuke prijs beschikbaar en levert prima prestaties. Wel wordt het trackpad als een minpunt beschouwt. Meer over de Acer Chromebook R11

Acer Chromebook R13Acer Chromebook R13

De Acer Chromebook R13 is de grote broer van de Acer Chromebook R11. Deze Chromebook beschikt over een scherm van 13 inch die ook 360-graden draaibaar is. Net als de R11-variant wordt het trackpad over het algemeen als een mindere eigenschap gezien. Wel beschikt deze Chromebook over een goede accu duur en 64GB aan opslag. Verder is de Acer Chromebook R13 ook beschikbaar in een editie met een Full HD scherm. Meer over de Acer Chromebook R13.

Acer Chromebook 14Acer Chromebook 14

De Acer Chromebook 14 wordt gekenmerkt door een mooi 14 inch Full HD scherm, een stijlvol design en een uitstekende batterijduur. Met de prijskwaliteitverhouding zit het dan ook meer dan goed. Minpunten die naar voren komen: het toetsenbord is niet het beste ooit en de helderheid van het scherm kon beter. Maar indien je op zoek bent naar een goedkopere laptop is deze zeker een aanrader. Meer over de Acer Chromebook 14.

Acer Chromebook 15Acer Chromebook 15

Waar veel Chromebooks over een relatief klein scherm beschikken, heeft Acer ook een 15 inch model in haar assortiment. Ook deze versie beschikt over een schitterend Full HD scherm, een lange batterij duur en prima prestaties. Door het grote formaat is deze laptop uiteraard wel minder geschikt voor onderweg. Ben je op zoek naar een 15 inch laptop met een goede prijs kwaliteitverhouding dan is de Acer Chromebook 15 zeker een aanrader te noemen. Meer over de Acer Chromebook 15.