Asus Chromebook

Asus Chromebook

Asus heeft niet een norm uitgebreid assortiment aan Chromebooks, maar de Chromebooks behoren wel direct tot de meest interessante modellen op de markt.

Asus Chromebook Flip C302

Asus Chromebook FlipDe Asus Chromebook Flip C302 is de nieuwste Chromebook van Asus en wordt gezien als één van de betere Chromebooks op de markt. Dit komt onder andere omdat deze Chromebook over een mooi Full HD scherm beschikt, de prestaties erg goed zijn en het scherm bovendien 360-graden gekanteld kan worden.

Dit kantelbare scherm beschikt bovendien over een touchscreen. Ook wordt deze Chromebook aangeprezen door de goede touchpad en toetsenbord. Uiteraard is de Asus Chromebook Flip C302 door deze eigenschappen niet goedkoopste Chromebook, maar beschikt nogal altijd over een interessante voor de prestaties die geleverd worden.

De Asus Chromebook Flip C302 is beschikbaar in een variant met 4GB werkgeheugen en een variant met 8GB werkgeheugen. Bekijk  de Asus Chromebook Flip

Asus Chromebook C101

Asus C101De Asus Chromebook C301 is de voorganger van de Asus Chromebook Flip C302. Doordat het model ouder is, is deze uiteraard ook voor een lagere prijs beschikbaar. Waar lever je op in?

Dit model is onder andere wat zwaarder en een kleiner (10 inch) scherm met grotere randen. Bovendien is het scherm HD-ready en dus niet Full HD zoals het nieuwe model. Wel is ook dit model 360-graden draaibaar en uitgerust met een werkgeheugen van 4GB.

Ondanks het model op een aantal punten inlevert dus nog steeds een interessanter model voor een kleiner budget. Bekijk de Asus Chromebook C101